KZ

Titul pro U17!!!

07.05.2024
V domácím prostředí Lvice ve finále porazily tým HB Basket Praha a obhajují tak zlaté medaile.

Je to doma!!!

Lvice U17 ve finálovém utkání porazily HB Basket Praha 68:54 a stávají se MISTRYNĚMI ČESKÉ REPUBLIKY 2024🥳

Ve čtvrtfinále si poradily s BSK TJ Jičín 84:48. V semifinále narazily na tým Tygři Praha a v napínavém duelu zvítězily o 10 bodů 73:63.

Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena kapitánka Míša Zárubová a do All-star se svými výkony probojovala Ema Kameníková, která byla rovněž zvolena jako MVP turnaje.

Hodnocení trenéra Ondry Matýse:

‚‚Na domácí MČR jsme se chtěli prezentovat naší hrou, která nás zdobila celou sezónu - rychlý basket se sdílením míčem podpořený kvalitní obranou. Od prvního dne jsme plnili náš plán a po celý turnaj jsme se vyvarovali black outu a po zásluze mohli slavit i po týdnu v kategorii U17. Děvčata zaslouží maximální pochvalu za celou sezónu i přes to, jaký zdravotní problémy se musel vypořádat a dokázaly, že jsou tým s velkým T. Děkuju moc dívkám a všem kteří vytvořili fantastickou diváckou kulisu po tři dny v naší hale."

Hodnocení MČR Emou Kameníkovou (#7):

‚‚Na MČR jsme se připravovali celou sezónu a dopracovali jsme to až k vytouženému vítězství. Celý turnaj hodnotím pozitivně, s holkami jsme bojovaly jako jeden tým, jsem na ně moc pyšná. Jsem ráda, že nás přišly podpořit Bóďa s Nikčou, i přes jejich zranění, kvůli kterému nemůžou hrát. Vyzdvihla bych zápas ze semifinále proti Tygrům, který se nám vydařil nejvíce z celé sezóny. Ačkoliv se finálový zápas ve druhé čtvrtině začal lámat a soupeř obracel skóre, zvládly jsme skóre otočit a soupeře porazit. Bylo to skvělé zakončení sezóny, které mě emočně dojalo. Děkuji všem spoluhráčkám a trenérovi za tuhle skvělou sezónu. Pamatujte: VÍTĚZSTVÍ NENÍ VŠE, VÍTĚZSTVÍ JE TO JEDINÉ."

Hodnocení MČR Míšou Zárubovou (#15):

‚‚S holkama jsme si sedly už od začátku a přes celou sezónu jsme podávaly dobré výkony. Konec sezóny nemohl dopadnout lépe a každá hráčka si z této sezóny bere hodně zkušeností."



Hráčkám i trenérovi moc GRATULUJEME🤩