KZ

Lvice prohrály na KP Brno 75:61 a sezóna pro ně končí

21.04.2024
V boji o 3. místo Chance ŽBL Lvice prohrály i třetí zápas, tentokrát na půdě KP TANY Brno 75:61 a sezóna pro ně končí.

Zatímco první poločas byl téměř vyrovnaný, do druhého poločasu Lvice vlétly a dokázaly vedení zápasu překlopit na svoji stranu. V poslední čtvrtině si hráčky KP vzaly otěže do svých rukou a úspěšnými trojkami dovedly zápas do vítězného konce. V této sérii tak poráží Lvice 3:0.

Lvice dnes odehrály svůj poslední zápas a sezóna pro ně končí. Celkově jim patří 4. místo v Chance ŽBL 2023/2024

Nejlepší střelkyně Lvic: K. Čuperková (#11) 21 bodů, P. Effangová (#32) 17 bodů


Komentáře k zápasu:

Miroslav Volejník (hlavní trenér):

‚‚Je škoda, že se nám nepodařilo ani jednou vyhrát. My jsme sem dneska přijeli zkusit vyhrát. Zhruba ty tři čtvrtiny, možná do půlky čtvrté čtvrtiny to vypadalo dobře, pak jsme zkolabovali v útočné činnosti. Dali jsme asi jen 5 bodů a soupeř nám dal pět slepených trojek a to rozhodlo. Já jsem na ty naše mladé holky pyšný a jsem rád, že jsme postoupili do semifinále a tohle už byla taková třešnička. Prohráli jsme 3:0, ale za ty dva odehrané zápasy v Brně jsem spokojený. Dneska musím holky pochválit, hlavně to jsou mladé holky. Sezónu jako celek hodnotím pozitivně. V konci základní části a a v nadstavbě A1 jsme prohráli pár zápasů a pak se to nějak nakoplo. Jsme nakonec čtvrté a sezóna pro nás dopadla dobře."

Kristýna Čuperková (#11):

‚‚My jsme jeli do Brna s cílem otočit sérii a vrátit to do Hradce a to se nám bohužel nepovedlo. Vždycky jsme se ve skóre trošku přiblížili a pak přišla nějaká chyba. Zrovna já jsem tam měla dvě, špatně jsem odstoupila a hned dostala trojku. Těch chyb se pak nakupilo hodně a oni si to uhráli. Hráli opravdu dobře a moc jim gratuluju."


Lvice ukončily Chance ŽBL ročník 2023/2024 na 4. místě a moc jim gratulujeme. Velké poděkování patří také fanouškům a fanklubu Lvic.